Zestaw na podprogram 2020 obejmuje art. spożywcze w łącznej ilości ok. 42,27 kg, w tym :
1) Artykuły warzywne i owocowe
- groszek z marchewką 3,20 kg,
- koncentrat pomidorowy 1,12 kg,
- buraczki wiorki 1,40 kg,
- powidła śliwkowe 1,50 kg,
- mus jabłkowy 1,44 kg,
- fasolka po bretońsku 1,50 kg.
2) Artykuły skrobiowe
- makaron jajeczny świderki 5,00 kg,
- płatki owsiane 1 kg,
- ryż biały 2 kg,
- kasza jęczmienna 1,50 kg,
- herbatniki maślane 0,40 kg,
3) Artykuły mleczne
- mleko UHT 7 1,
- ser podpuszczkowy dojrzewający 1,60 kg,
4) Artykuły mięsne
- szynka drobiowa 2,40 kg,
- szynka wieprzowa mielona 1,20 kg,
- pasztet drobiowy 0,32 kg,
- filet z makreli w oleju 1,19 kg,
5) Cukier
- cukier biały 4 kg,
- miod nektarowy wielokwiatowy 0,50 kg
6) Tłuszcze
- olej rzepakowy 4 1